web analytics

galeria

Estrenem la visita guiada teatralitzada "Els secrets de la Casa de Cultura"

Hem perdut el clauer amb totes les claus de la Casa de Cultura de Girona!  Ens ajudeu a trobar-lo? Recorrerem els espais més emblemàtics acompanyats d’una investigadora molt peculiar i coneixerem els secrets més amagats de la casa per trobar-lo! Dijous, 5 de juliol, a les 19:00 (places exhaurides).

 

Visita Vil·la romana de Pla de Palol - per 5è any consecutiu!

Torna aquesta visita familiar teatralitzada, durant els mesos de juliol, agost i setembre, on descobrirem de la mà dels personatges romans Marcus i Júlia les restes d'aquesta vil·la. A mes, també us convidem a la visita familiar al nucli antic de Castell d'Aro i a la visita Una passejada de pel•lícula, pel camí de ronda de S'Agaró. Pels menuts, també destaquem la visita Contes màgics al Parc dels estanys. Tota la informació i el calendari, aquí.

 

#contesaccessiblesenllenguadesignes

Ens fa molta il·lusió fer-vos saber que ara totes les nostres sessions de contes podran comptar, sempre que calgui, amb la interpretació simultània per infants o adults sords, en llengua de signes. Això és possible gràcies a la col·laboració de la intèrpret Elisabet Pibernat. Per a qualsevol informació al respecte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

 

Ja tenim instagram!!!

Ens podeu seguir a instagram al nostre compte de @laminuscula

 

Heu passat pel nostre canal a Vimeo?

Si voleu veure'ns en acció en alguns dels nostres espectacles, doneu un cop d'ull al nostre canal a Vimeo

 

ESCÈNICS/Diputació de Girona

Si ets un Ajuntament o una biblioteca recorda que tots els nostres espectacles es troben a la pàgina d'Escènics! Busca'ns a través de la "L" de La Minúscula!!!