web analytics

galeria

Estrenem web per les visites teatralitzades de Girona - http://www.visitesteatralitzades.cat

A partir d'ara, us oferim la possibilitat de contractar les nostres visites guiades teatralitzades familiars a través de la nova pàgina www.visitesteatralitzades.cat. Les properes dates ja a la venda són el 28 i 29 d'octubre, a les 11:00 i 17:00, quan us convidem a veure la visita Les llegendes de Girona. Podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

 

Comencem a treballar amb Dipsalut i el projecte Sigues tu!

Estem molt contents d'anunciar-vos que un dels projectes de la nova temporada és treballar amb Dipsalut, dintre del programa Sigues tu! (l’Àrea de Polítiques de Promoció de la Salut i Qualitat de Vida). La nostra feina serà explicar contes per la igualtat a nenes i nenes de 3r de primària, de les escoles de la província de Girona. Aviat tindreu més informació!

 

#contesaccessiblesenllenguadesignes

Ens fa molta il·lusió fer-vos saber que ara totes les nostres sessions de contes podran comptar, sempre que calgui, amb la interpretació simultània per infants o adults sords, en llengua de signes. Això és possible gràcies a la col·laboració de la intèrpret Elisabet Pibernat. Per a qualsevol informació al respecte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

 

Ja tenim instagram!!!

Ens podeu seguir a instagram al nostre compte de @laminuscula

 

Heu passat pel nostre canal a Vimeo?

Si voleu veure'ns en acció en alguns dels nostres espectacles, doneu un cop d'ull al nostre canal a Vimeo

 

ESCÈNICS/Diputació de Girona

Si ets un Ajuntament o una biblioteca recorda que tots els nostres espectacles es troben a la pàgina d'Escènics! Busca'ns a través de la "L" de La Minúscula!!!