web analytics

galeria

Torna la visita teatralitzada "Les Llegendes de Girona" per Nadal!

Hem programat 3 noves sessions d'aquesta visita teatralitzada, on fem un recorregut pel Barri Vell, explicant i representant les llegendes de Girona més populars. Sessions: 23/12, 28/12 i 04/01, a les 11:00. Podeu adquirir ja la vostra entrada a www.visitesteatralitzades.cat !

 

Estrenem la visita guiada teatralitzada "Els secrets de la Casa de Cultura"

Hem perdut el clauer amb totes les claus de la Casa de Cultura de Girona!  Ens ajudeu a trobar-lo? Recorrerem els espais més emblemàtics acompanyats d’una investigadora molt peculiar i coneixerem els secrets més amagats de la casa per trobar-lo!

 

Visita Vil·la romana de Pla de Palol - per 6è any consecutiu!

Torna aquesta visita familiar teatralitzada, durant els mesos de juliol, agost i setembre, on descobrirem de la mà dels personatges romans Marcus i Júlia les restes d'aquesta vil·la. A mes, també us convidem a la visita familiar al nucli antic de Castell d'Aro i a la visita Una passejada de pel•lícula, pel camí de ronda de S'Agaró. Pels menuts, també destaquem la visita Contes màgics al Parc dels estanys. Tota la informació i el calendari, aquí.

 

#contesaccessiblesenllenguadesignes

Ens fa molta il·lusió fer-vos saber que ara totes les nostres sessions de contes podran comptar, sempre que calgui, amb la interpretació simultània per infants o adults sords, en llengua de signes. Això és possible gràcies a la col·laboració de la intèrpret Elisabet Pibernat. Per a qualsevol informació al respecte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

 

Ja tenim instagram!!!

Ens podeu seguir a instagram al nostre compte de @laminuscula

 

Heu passat pel nostre canal a Vimeo?

Si voleu veure'ns en acció en alguns dels nostres espectacles, doneu un cop d'ull al nostre canal a Vimeo

 

ESCÈNICS/Diputació de Girona

Si ets un Ajuntament o una biblioteca recorda que tots els nostres espectacles es troben a la pàgina d'Escènics! Busca'ns a través de la "L" de La Minúscula!!!