web analytics

galeria

Estrena ROCK & LOVE - la música rock i la passió de les relacions de parella

El 4 de maig, a les 21:30, a Les Nits del Coro (Sarrià de Ter), estrenem ROCK & LOVE. Després d’Els Fruits de la Passió (2013) i TOP TEN (2015), La Minúscula tanca la trilogia dedicada al “món de la parella” amb aquest nou espectacle amb el mateix petit format informal: humor fresc, directe i ben proper al públic. De la mà de set actors i un bateria disposats a fer que tothom passi una bona estona.

 

Qui no ha somniat en ser una estrella de rock? O almenys a fer servir la fama per lligar més?  A partir dels estereotips i els tòpics del món rockero, hem creat micro escenes i gags que ens mostren els alts i baixos de la vida d'uns peculiars rock stars i de les groupies. Amenitzat tot amb l’adrenalina que la música dona a l’amor i amb algunes cançons de les figures més destacables de la història del gènere.

 

#contesaccessiblesenllenguadesignes

Ens fa molta il·lusió fer-vos saber que ara totes les nostres sessions de contes podran comptar, sempre que calgui, amb la interpretació simultània per infants o adults sords, en llengua de signes. Això és possible gràcies a la col·laboració de la intèrpret Elisabet Pibernat. Per a qualsevol informació al respecte us podeu posar en contacte amb nosaltres.

 

Ja tenim instagram!!!

Ens podeu seguir a instagram al nostre compte de @laminuscula

 

Heu passat pel nostre canal a Vimeo?

Si voleu veure'ns en acció en alguns dels nostres espectacles, doneu un cop d'ull al nostre canal a Vimeo

 

ESCÈNICS/Diputació de Girona

Si ets un Ajuntament o una biblioteca recorda que tots els nostres espectacles es troben a la pàgina d'Escènics! Busca'ns a través de la "L" de La Minúscula!!!