web analytics

Associació La Minúscula

Camí Reial, 23

17463 Sant Joan de Mollet

Girona

 

T. 972 48 90 94

M. 619 80 89 61

 

laminusculacorreu@hotmail.com

www.laminuscula.cat

AVÍS GENERAL WEB

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina de l’Associació cultural LA MINÚSCULA ACTIVITATS TEATRALS (en endavant, La Minúscula). L’accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

La Minúscula té la seu social al camí reial 23 de Sant Joan de Mollet, Girona.

El contingut d’aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia per part de La Minúscula.

La Minúscula no es fa responsable dels continguts als que apuntin els links que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis titularitat de La Minúscula.

Els anunciants i patrocinadors amb els que la Fundació pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonguin i publiquin mitjançant la pàgina de La Minúscula.

Propietat intel·lectual i industrial

No es pot utilitzar l’obra original amb finalitats comercials no consensuades amb La Minúscula.

La resta de continguts, incloent-hi  imatges, àudios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat de La Minúscula, si no s’especifica el contrari.

Es poden utilitzar totes les fotografies i continguts per la difusió de les activitats de La Minúscula per part dels organitzadors d’aquestes.

Tots aquells altres continguts dels quals La Minúscula no en sigui la titular seran inclosos al lloc web únicament després d’haver obtingut el dret de fer-los servir.

Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

La Minúscula no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

La Minúscula es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que la Fundació ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal. Entre d’altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes contra l’honor

La Minúscula eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l’esmentat en el paràgraf anterior.

Menors d'edat. Els menors d'edat que vulguin fer ús d'aquest lloc web hauran de tenir el permís dels seus pares o tutors, els quals seran els responsables dels seus actes. Aquest lloc web pot contenir informacions no adequades a menors d'edat. Per aquesta raó, s'informa als pares de l'existència de programes i eines informàtiques de bloqueig i filtre per a continguts d'internet inapropiats.

Protecció de dades

La Minúscula no utilitza les dades dels usuaris ni les incorpora a cap fitxer.

Tota informació rebuda dels usuaris d'aquest lloc web serà tractada amb la màxima confidencialitat

Limitació de la responsabilitat

La Minúscula no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.