web analytics

galeria

ERÒTICS I DIVERTITS ELS FRUITS DE LA PASSIÓ DE LA MINÚSCULA

 

Una de les funcions que té l’escenari del Coro és que companyies de Girona puguin acabar de “matxembrar” els seus futurs projectes i aquest era el cas d’ahir,  la Companyia gironina La Minúscula va presentar el seu futur projecte “Fruits de la passió”  una serie d’esquetxos representats per a 4 actrius ( Txell Faxedas, Casandra Lungu, Cristina Alay, Natalia Gallart) i 3 actors (Xuspi Hernández, Jordi Ballo, Xavier Thio) damunt l’escenari tots dirigits per una de les referents gironines del sector,  Txell Faxedas que també feia d’actriu i on ens va demostrar que “Fruits de la Passió” està bastant arrelat i a punt de donar els seus millors fruits per l’escena gironina.

La nit comença amb una sala plena de gom a gom on no hi cabia ni una agulla; més de 130 persones omplien ahir  la Cafeteria del Coro, on es va poder gaudir d’un espectacle molt dinàmic, format per una serie d’esquetxos amb un mateix nexe: el sexe i l’erotisme elegant i picant però gens barroer.

Textos d’autors diversos i  propis, situacions còmiques entre parelles, trios i amb tota la companyia dalt l’escenari que  van fer que l’hora llarga que va durar el xou es fes curta.

Al final de l’espectacle es va sortejar entre els assistents una novel·la eròtica de molta actualitat que no podia ser altre què el “Cinquanta ombres de Grey” regalat per la Llibreria 22 de Girona.

La Cia la Minúscula no sé si va aconseguir pujar la temperatura... però si que fos una de les mes espectaculars i nits especials que es recorden a la família del Coro.