web analytics

galeria

Fundación Teknon lliura dues beques per la promoció de l'activitat física i els hàbits alimentaris saludables

 

Fundación Teknon ha lliurat aquesta setmana dues beques per a la promoció de l'activitat física i els hàbits alimentaris saludables (Beca Educar Menjant i Beca Actívica), en el marc d'un projecte promogut per la Fundació Jaume Casademont.

 

La Beca Educar Menjant es va atorgar a la companyia La Minúscula de Sant Joan de Mollet (Gironès) per "Xup-Xup, una aventura a la cuina", un projecte lúdic i educatiu basat en utilitzar les arts escèniques (com el teatre, els contes o les marionetes) a les aules com a mitjà per explicar als més petits la importància d'adquirir una alimentació saludable.

 

D'altra banda, "Esport, família i salut a Santa Coloma", del Casal dels Infants de Barcelona, va rebre la Beca Actívica, pel seu treball en els hàbits esportius i alimentaris dels nens com a part del procés de construcció de la seva identitat. A més, el projecte implica les famílies dels nens per establir patrons d'hàbits de vida saludable.

 

Fundación Teknon es va unir a les Beques Educar Menjant i Actívica conscient de la necessitat de promocionar l'activitat física i els hàbits alimentaris saludables en una població on la incidència de trastorns alimentaris i d'obesitat és cada vegada més alta.

- See more at: http://www.teknon.es/ca_ES/noticias/-/asset_publisher/76sO/content/noticia-fundacion-teknon-entrega-dos-becas-por-la-promocion-de-la-actividad-fisica-y-los-habitos-alimentarios-saludables#sthash.dvDnfjVG.dpuf

 

Moment del lliurament de la Beca Educar Menjant a la companyia La Minúscula. Foto: Fundació Jaume Casademont