web analytics

galeria

Per veure la notícia a la web de Ràdio Sarrià, feu click aquí

La Minúscula estrena aquest cap de setmana "En el més cru de la crua realitat" aquest cap de setmana al Teatre La Sitja de Fornells de la Selva

 

Ràdio Sarrià.

La Minúscula, estrena aquest proper cap de setmana "En el més cru de la crua realitat" al Teatre la Sitja, de Fornells de la Selva.

 

El nou projecte de la companyia de teatre La Minúscula és una comèdia de l'adapatació teatral de la pel·lícula "En el més cru del cru hivern", originalment escrita i dirigida per l'actor i director irlandès, Kenneth Branagha i  que es podrà veure el dissabte 29 de març a les 9 del vespre i el diumenge 30 de març a les 7 de la tarda.

Sinopsi

En Joe és un actor sense feina que decideix portar a terme una versió de Hamlet. Per crear l’espectacle, realitza un càsting amb el qual aconsegueix reunir un grup d’actors excèntrics i de dubtós talent, però amb unes ganes boges d’actuar. Plens d’ il•lusió i amb un pressupost ínfim marxen de la ciutat cap a una església tancada, on viuran plegats durant els assajos i on es realitzarà la funció. Confrontacions explosives, enamoraments, col•lapses nerviosos, il•luminacions filosofiques – tres setmanes donen per molt. Alguna cosa més enllà del teatre i de les vivències comunes comença a prendre forma en aquest poble, intuïtivament anomenat Esperança.

En el més cru de la crua realitat és un projecte que neix l’estiu del 2012 de la inquietud d’un grup d’actors i actrius amb moltes ganes de fer una comèdia de text per adults amb un contingut crític i actual, després d’haver estat representant altres tipus d’espectacles. Així és com comença el procés de creació artística, amb un pressupost inexistent i la voluntat de deixar-se portar gaudint del camí cap a la construcció d’una obra de teatre.

Partint de la bona sintonia i de les ganes de fer un treball creatiu col•lectiu, en aquesta companyia tothom actua, però al mateix temps assumeix la resta de rols: producció, gestió, construcció de l’escenografia. L’espectacle s’ha creat entre tots de manera cooperativa, a dia d’avui sense cap subvenció fent que aquest guió encaixi a la perfecció amb l’esperit del projecte. “Crec que si ho fem amb humor, amor, passió i realisme, el públic estarà interessat en veure-ho” segons la companyia de teatre La Minúscula.